Liiketoimintakauppa kiinteistöjen tietoliikenneverkon hoitosopimuksista

Empower TN Oy ja Emsec Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan koskien kiinteistöjen tietoliikenneverkkojen hoitosopimustoimintaa, jossa liiketoiminta siirtyy Empowerilta Emsecille. Nyt solmittu liiketoimintakauppa on luonteva jatko vuonna 2016 tehdylle liiketoimintakaupalle, jossa kiinteistöjen turvapalvelut siirtyivät Empower TN Oy:ltä Emsec Oy:lle.

Empower TN Oy on erittäin tyytyväinen, että tietoliikenneverkkojen hoitosopimus liiketoiminnalle löytyi luonteva jatkaja, joka haluaa kehittää kiinteistöjen tietoliikenne- ja turvapalveluita. Hoitosopimus toiminnan siirtymisen johdosta Emsec Oy keskittyy yhä vahvemmin palvelemaan kiinteistösektorin asiakkuuksia ja nyt tehdyn liiketoimintakaupan myötä Emsecillä on yli 2000 sopimusasiakasta kiinteistösektorilta. Empower TN Oy keskittyy jatkossa entistä enemmän tietoliikenneoperaattorien palvelemiseen.

Emsec tulee jatkossa panostamaan erityisesti kiinteistöjen digitaalisiin valvonta- ja turvapalveluihin. Toivotamme uudet asiakkuudet tervetulleiksi asiantuntevan palvelumme alle.

Lisätietoa antaa mielellään Emsec Oy:n asiakaspalvelu. Ota yhteyttä!

Tiedote liiketoimintakaupasta Empower sivuilta löytyy tästä linkistä.