Emsec on nyt Milestone Premier Partner

VMS-järjestelmien (Video management system) markkinajohtaja Milestone System uudisti heinäkuussa 2022 jälleenmyyjäverkostonsa kumppaniohjelman. Emsec kuuluu nyt parhaimmalle Premier Partner -tasolle, johon yltävät parhaimman asiantuntemustason kumppanit. Myös aiemmassa kumppaniohjelmassa Emsec ylsi parhaimmalle Platinum Partner -tasolle, joten hyvä yhteistyö Milestone Systemsin kanssa säilyy ennallaan.  

Asiakkaan näkökulmasta kumppaniohjelmaan hyväksytyt yritykset tuntevat järjestelmän hyvin ja kykenevät sujuvaan käyttöönottoon asiakkaan toimintaympäristössä, sekä järjestelmän laajentamiseen asiakkaan tarpeiden kasvaessa.

Emsecin asiantuntijoilla on koulutus ja sertifiointi Milestone XProtect® -tuoteperheeseen ja hallitsemme käyttöönoton asiakasprojekteissa yksinkertaisista erittäin vaativiin toteutuksiin.

 

premier-badge

Mikä on Milestone?

Milestone XProtect VMS -järjestelmä tarjoaa asiakkaan tarpeen mukaan skaalautuvan kameravalvontajärjestelmän rakentamisen. Järjestelmään voidaan kytkeä valvontakameroiden ohella muitakin laitteita sekä hyödyntää turvallisuustyötä tehostavia videoanalytiikkatoiminnallisuuksia. Globaalisti toimiva yritys pitää vankasti huolta tietoturvasta ja ohjelmistopäivityksistä. 

Milestone Husky -palvelimet on rakennettu nimenomaan valvontakameroiden ja XProtect VMS -järjestelmän käyttöön. Ne on esiasennettu valmiiksi, joten käyttöönotto on tehty mahdollisimman nopeaksi asiakkaalle.

Lue lisää Milestone XProtect -järjestelmästä.